Tonya'nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 104. Yıl Dönümü

Hükümet Konağı önünde Atatürk Anıtı'na çelenklerin konulmasıyla başlayan tören Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti. Kortej yürüyüşü ile meydana hareket edilerek programa burada devam edildi. Törene Tonya Kaymakamı Muhammet İKİS, Tonya Belediye Başkanı Osman BEŞEL,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya DURMUŞ ve protokolün diğer üyeleri ile vatandaşlar ve öğrenciler katıldı. Protokol konuşmalarının ardından öğrenciler tarafından şiirler okundu ve yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Halk oyunları gösterileri ve Mehteran takımının gösterisi ile program tamamlandı.

Ayrıca okulumuzda yapğılan programda da Tonyanın kurtuluşunun 104. yıl dönümü kutlandı.

İlçede yapılan şiir yarışmasında öğrencilerimizden;

4-A sınıfından Miraç SAĞLAM ilçe 1. si olurken ,3-A sınıfından Elif Zeren BEKAR  ise ilçe 3. sü olmuştur.Emek veren öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

03.03.2022 210

03-03-202203-03-202203-03-2022